Sulje

Hakuehdoilla löytyy 174 asuntoa

Hakuehdot: Kemi

Lue lisää siitä, miten lajittelemme hakutulokset

Vuokra-asunnot Kemi

Jos vuokra-asunnot Kemissä kiinnostavat, olet tullut oikeaan paikkaan. “Muokkaa hakua” -toiminnon avulla voit rajata asuntohakuasi täsmällisemmäksi esimerkiksi vuokrattavan asunnon sijainnin, rakennusvuoden, pinta-alan, huoneiden lukumäärän sekä useiden muiden ominaisuuksien perusteella. Hakuehdoilla rajatuissa hakutuloksissa näkyvät vain ehtoja vastaavat vuokra-asunnot. Kemi tarjoaa vuokra-asunnon etsijälle runsaasti mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Löydä itsellesi ihanteellinen vuokra-asunto Kemistä!

Vuokrattavat asunnot Kemissä

Kemi on noin 21 000 asukkaan kaupunki Kemijoen suulla, Perämeren rannalla. Kemi on Lapin kunnista tiheimmin asuttu. Lapin porttinakin tunnettu kaupunki on sekä moottoritien että rautateiden varrella ja palveleepa sitä myös Kemi-Tornion lentoasema, josta on yhteys Helsinkiin.

Asumisen suhteen Kemi on edullinen kaupunki, josta on mahdollista löytää vuokra-asunto sekä merellisestä kaupunkiympäristöstä palvelujen viereltä että väljemmiltä, luontoa lähellä olevilta ympärysalueilta. Kemin vuokra-asuntojen pääosan muodostavat kaupungin keskustan eli Sauvosaaren sekä sen lähialueiden kerrostaloasunnot. Hieman keskustan ulkopuolelta löytyy kuitenkin myös esimerkiksi vuokrattavia rivitaloasuntoja.

Kemi – Meri-Lapin monipuolinen keskus

Kemi on Meri-Lapin kaupallinen keskus, joka tarjoaa asukkailleen suuren kaupungin palvelut kompaktissa merenrantakaupungissa. Elinkeinoelämän pohjan muodostavat Stora Enson ja Metsä-Groupin tehtaat, Outokummun kromikaivos sekä Kemin satama, Lapin ainoa syväsatama. Teollisuuden ohella Kemi on toisaalta profiloitunut myös teknologisen huippuosaamisen kaupunkina, jossa toimii teknologiakylä Digipolis. Koulutusta Kemissä tarjoavat Ammattiopisto Lappia, Lapin ammattikor­keakoulu, Kivalo-opisto sekä Lapin ja Oulun yliopistojen Kemin yksiköt.

Kemi on kulttuurisesti vireä kaupunki, jossa järjestetään vuosittain esimerkiksi musiikkifestivaaleja sekä Kemin sarjakuvapäivät. Kemin kulttuurikeskuksessa toimivat mm. aluetaidemuseo sekä kaupunginteatteri. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluvat Kemin jalokivigalleria, jäänmurtaja Sampo sekä kansainvälisiäkin kävijöitä runsaasti houkutteleva Kemin lumilinna. Urheilun saralla Kemin lippua pitää korkealla Veikkausliigassa pelaava PS Kemi.