Sulje

Hakuehdoilla löytyy 199 asuntoa

Hakuehdot: Kouvola

Lue lisää siitä, miten lajittelemme hakutulokset

Vuokra-asunnot Kouvola

Jos vuokra-asunnot Kouvolassa kiinnostavat, olet löytänyt tiesi oikeaan paikkaan. Hyödyntämällä “Muokkaa hakua” -toimintoa voit rajata asuntohakuasi tarkemmaksi esimerkiksi vuokrattavan asunnon sijainnin, talotyypin, rakennusvuoden, neliömäärän tai huoneluvun perusteella. Hakutulokset päivittyvät automaattisesti näyttämään kaikki hakuehtojasi vastaavat vuokra-asunnot. Kouvola tarjoaa vuokra-asuntoa metsästävälle runsaasti mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Löydä unelmiesi vuokra-asunto Kouvolasta!

Vuokrattavat asunnot Kouvolassa

Kouvola on 87 000 asukkaan kaupunki Kymijoen varrella. Vuodesta 2009 asti Kouvolaan ovat kuuluneet myös Anjalankoski, Kuusankoski, Elimäki, Jaala ja Valkeala. Kouvolan vuokra-asunnot ovat etupäässä kerrostaloasuntoja, mutta ydinkeskustan ulkopuolelta on mahdollista löytää vuokra-asuntoja myös rivi- ja omakotitaloista. Kouvola on edullinen paikka asua. Sieltä on myös hyvät yhteydet kaikkialle Suomeen sekä rajan taakse Pietariin, onhan Kouvolan asema on yksi Suomen tärkeimmistä rautateiden risteysasemista. Junamatka Kouvolasta Helsinkiin kestää vain reilun tunnin.

Kouvola, luonnonläheinen kaupunki rautateiden risteyksessä

Aiemmin pinta-alaltaan melko pieni Kouvola on kuntaliitosten myötä kasvanut käsittämään hyvin laajan osan Kymenlaaksoa. Kouvolan keskustaajama on Salpausselällä, joka jakaa kaupungin alueet Järvi-Suomeen kuuluvaan, metsäiseen pohjoispuoliskoon ja tasaisempaan, paremmin maanviljelyyn soveltuvaan eteläpuoliskoon.

Rautatieaseman pohjoispuolella sijaitsevan Kouvolan keskustan ytimen muodostaa kävelykatu Manski. Keskustassa sijaitsevat myös kauppakeskukset Manski, Hansa ja Valtari. Hieman keskustan ulkopuolella, valtatien kuusi varressa on Kaakkois-Suomen suurin kauppakeskus Veturi.

Luonnonläheinen Kouvola tarjoaa asukkailleen maaseudun ja luonnon rauhaa hyvien palvelujen ja liikenneyhteyksien äärellä. Suomen suosituimpiin kansallispuistoihin kuuluva Repovesi sijaitsee Kouvolan ja Mäntyharjun alueella. Kouvola kuuluu myös Suomen suosituimpiin kesämökkikuntiin. Lapsia ja lapsenmielisiä viihdyttää vain muutaman kilometrin päässä Kouvolan keskustasta sijaitseva Tykkimäen huvipuisto.

Etsitkö vuokra-asuntoa alueelta Kouvola?

Valitse