Sulje

Hakuehdoilla löytyy 122 asuntoa

Hakuehdot: Mikkeli

Lue lisää siitä, miten lajittelemme hakutulokset

MAINOS
MAINOS

Vuokra-asunnot Mikkeli

Tältä sivulta löydät kaikki vuokra-asunnot Mikkelissä. Klikkaamalla “Muokkaa hakua” voit tarkentaa asuntohakuasi esimerkiksi vuokrattavan asunnon sijainnin, pinta-alan, talotyypin, huoneiden lukumäärän, rakennusvuoden ja monien muiden ominaisuuksien perusteella. Hakutulokset päivittyvät automaattisesti näyttämään kaikki asettamasi hakuehdot täyttävät vuokra-asunnot. Mikkeli tarjoaa vuokra-asuntoa hakeville paljon kiinnostavia vaihtoehtoja. Tutustu hakutuloksiin ja löydä juuri sinulle sopiva vuokra-asunto Mikkelistä!

Vuokrattavat asunnot Mikkelissä

Mikkeli on Etelä-Savon maakuntakeskus, jossa on noin 55 000 asukasta. Myös Kymenlaaksoa ja Etelä-Karjalaa liki olevan Mikkelin ydinkeskusta sijaitsee Saimaaseen kuuluvan Savilahden pohjukassa, minkä ansiosta kaupungista on mahdollista löytää vuokra-asunto veden läheisyydestä. Keskustaa uudistettiin vuosien 2008 ja 2011 välillä voimakkaasti modernimpaan suuntaan rakentamalla sinne mm. kävelykeskusta, uusi tori, matkakeskus sekä uudet kauppakeskukset Akseli ja Stella. Mikkelin vuokra-asunnot ovat etupäässä kerrostaloasuntoja, mutta joukkoon mahtuu jonkin verran myös muita asumismuotoja.

Mikkeli – sujuvaa asumista luonnon ja vesien äärellä

Mikkelin tienoilla on ollut asutusta jo kivikaudella. Ensimmäiset kirjalliset maininnat seudun asutuksesta ovat vuodelta 1323 Pähkinäsaaren rauhansopimuksesta. Mikkeli vakiintui seudun nimeksi 1600-luvulla, ja vuonna 1838 perustettiin Mikkelin kaupunki tsaari Nikolai I:n määräyksellä.

Valtateiden risteyksessä ja rautatien varrella sijaitsevan Mikkelin liikenneyhteydet ovat hyvät, eikä pääkaupunkiseutu ole Mikkelistä kuin parin tunnin päässä. Kaupungissa on myös lentoasema ja Saimaan rannalla oleva matkustajasatama. Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun ohella usealla yliopistolla on toimipiste Mikkelissä. Mikkeli tarjoaa asukkailleen runsaasti urheilutoimintaa sekä vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, mm. lapsiperheiden suosiman Visulahden matkailukeskuksen. Saimaan lisäksi Mikkelissä on lukuisia pienempiä vesistöjä. Mikkeli kuuluu Suomen suosituimpiin kesämökkikuntiin.

Etsitkö vuokra-asuntoa alueelta Mikkeli?

Valitse