Sulje

Hakuehdoilla löytyy 201 asuntoa

Hakuehdot: Nokia

Lue lisää siitä, miten lajittelemme hakutulokset

MAINOS
MAINOS

Vuokra-asunnot Nokia

Tältä sivulta löydät kaikki vuokra-asunnot Nokialla. Jos haluat rajata hakutuloksia tarkemmiksi, klikkaa “Muokkaa hakua”, niin voit asettaa haulle ehtoja esimerkiksi vuokrattavan asunnon pinta-alan, huoneluvun, sijainnin ja rakennusvuoden perusteella. Hakutulokset näyttävät tämän jälkeen ainoastaan hakuehtojasi vastaavat vuokra-asunnot. Nokia tarjoaa asunnon metsästäjälle runsaan vuokra-asuntojen valikoiman. Tutustu ja löydä itsellesi vuokra-asunto Nokialta!

Vuokrattavat asunnot Nokialla

Nokia on Pirkanmaan toiseksi suurin kaupunki, jossa asuu 33 000 ihmistä. Matkaa naapurissa sijaitsevan Tampereen keskustaan on Nokialta vain 15 kilometriä. Pyhäjärvi, Nokianvirta ja Kulovesi hallitsevat Nokian järvisiä, pinnanmuodoiltaan vaihtelevia maisemia. Nokialla kaunis asumisympäristö yhdistyy erinomaisiin palveluihin ja kulkuyhteyksiin. Yhä useampi vuokra-asunto kasvavassa kaupungissa sijaitsee uusissa rakennuksissa.

Nokia – ihmisläheistä asumista suuren kaupungin naapurissa

Ihmisläheinen Nokia sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, lähellä Tampereen tarjoamia ostosmahdollisuuksia ja koulutus- sekä kulttuuripalveluita. Nokian läpi kulkevat valtatiet 3, 11 ja 12 sekä Tampereelta Poriin vievä rautatie. Tampere-Pirkkalan lentoasema sijaitsee alle kymmenen kilometrin päässä Nokian keskustasta. Nokia on merkittävä teollisuuskaupunki, joka tunnetaan muun muassa kaupungilta nimensä saaneesta Nokia-konsernista. Nokia on myös vaatemerkki Nanson kotikaupunki.

Etsitkö vuokra-asuntoa alueelta Nokia?

Valitse