Sulje

Hakuehdoilla löytyy 180 asuntoa

Hakuehdot: Rauma

Lue lisää siitä, miten lajittelemme hakutulokset

MAINOS
MAINOS

Vuokra-asunnot Rauma

Tältä sivulta löydät kaikki vuokra-asunnot Raumalla. Klikkaamalla “Muokkaa hakua” pääset asettamaan asuntohaullesi tarkentavia ehtoja, joita voivat olla esimerkiksi vuokrattavan asunnon pinta-ala, sijainti, huoneiden lukumäärä tai rakennusvuosi. Hakutulokset päivittyvät automaattisesti niin, että näet vain hakuehtojasi vastaavat vuokra-asunnot. Rauma tarjoaa vuokra-asunnon etsijöille paljon mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Löydä etsimäsi vuokra-asunto Raumalta!

Vuokrattavat asunnot Raumalla

Selkämeren rannalla, eteläisessä Satakunnassa sijaitseva Rauma kuuluu Suomen vanhimpiin kaupunkeihin. Vuonna 1442 perustetussa kaupungissa asuu nykyisin vajaat 40 000 ihmistä. Matkaa Raumalta Turkuun on 93 km, Poriin 51 km ja Helsinkiin 258 km. Rauman vuokra-asunnot ovat etupäässä kerrostaloissa, mutta tarjolla on myös jonkin verran rivi- ja omakotitaloasuntoja.

Rauma, historiallinen kulttuuri- ja teollisuuskaupunki

Merenkulku- ja kauppakaupunkina vuosisatojen ajan tunnettu Rauma on tänä päivänä merkittävä teollisuuskaupunki, joka omaa Suomen merkittävimpiin kuuluvan kulttuuriperinnön. Rauma on myös korkeakoulukaupunki, jonka kulttuurin ja tapahtumien tarjonta on runsas.

Rauman nähtävyyksistä ehdottomasti merkittävin on Unescon maailmanperintöluetteloon valittu Vanhan Rauman tunnelmallinen puutataloalue. Uudemman keskustan itäpuolella sijaitsevan Vanhan Rauman asemakaava ja merkittävä osa rakennuskannasta ovat vuosisatoja vanhoja, ja niissä toimii yhä edelleen runsaasti pikkuputiikkeja, kahviloita sekä ravintoloita. Rauma tunnetaan myös pitsinnypläyksestään sekä tietenkin omaleimaisesta, useista kielistä vaikutteita saaneesta murteestaan.

Etsitkö vuokra-asuntoa alueelta Rauma?

Valitse