Sulje

Hakuehdoilla löytyy 102 asuntoa

Hakuehdot: Riihimäki

Lue lisää siitä, miten lajittelemme hakutulokset

MAINOS
MAINOS

Vuokra-asunnot Riihimäki

Alla olevista hakutuloksista löydät kaikki vuokra-asunnot Riihimäellä. Jos haluat rajata osan hakutuloksista pois, valitse “Muokkaa hakua” ja pääset asettamaan asuntohaullesi vuokrattavan asunnon sijainnin, pinta-alan, huoneluvun ja talotyypin kaltaisia hakuehtoja. Tämän jälkeen hakutulokset päivittyvät näyttämään vain asettamasi ehdot täyttävät vuokra-asunnot. Riihimäki tarjoaa vuokra-asuntoa etsivälle useita houkuttelevia vaihtoehtoja. Löydä sinulle sopiva vuokra-asunto Riihimäeltä!

Vuokrattavat asunnot Riihimäellä

Helsinki–Hämeenlinna-radan varressa sijaitseva Riihimäki on noin 30 000 asukkaan kaupunki Kanta-Hämeessä. Matkaa Helsinkiin on 70 ja Hämeenlinnaan 28 kilometriä. Riihimäeltä löytyy vuokra-asuntoja sekä urbaaneilta kerrostaloalueilta että väljemmin rakennetuilta, pientalovaltaisilta asuinalueilta.

Riihimäki, kasvava hyvien yhteyksien kaupunki

Riihimäki on kehittyvä, erinomaisten kulkuyhteyksien kaupunki Etelä-Suomessa. Automatka Riihimäeltä Helsinkiin tai Tampereelle taittuu pitkin valtatie 3:a noin tunnissa; vielä lähempänä ovat esimerkiksi Lahti, Hämeenlinna ja Helsinki-Vantaan lentoasema.

Rautatien tärkeän risteysaseman ympärille syntyneellä Riihimäellä on pitkä historia sotilas- ja teollisuuskaupunkina. Yli sata vuotta toiminnassa ollut varuskunta-alue sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa. Riihimäki on myös monipuolinen teollisuuskaupunki, joka tunnetaan erityisesti kaupungissa pitkään toimineesta lasitehtaasta. Nykyisin tehtaassa toimii Suomen lasimuseo. Tällä hetkellä Riihimäellä toimivia suuryrityksiä ovat mm. Valio, Würth ja Sako.