Sulje

Hakuehdoilla löytyy 159 asuntoa

Hakuehdot: Seinäjoki

Lue lisää siitä, miten lajittelemme hakutulokset

MAINOS
MAINOS

Vuokra-asunnot Seinäjoki

Tältä sivulta löydät kaikki vuokra-asunnot Seinäjoella. Valitsemalla “Muokkaa hakua” voit asettaa asuntohaullesi esimerkiksi vuokrattavan asunnon sijainnin, pinta-alan, huoneiden lukumäärän tai rakennusvuoden kaltaisia hakuehtoja. Hakutulokset päivittyvät automaattisesti ja näyttävät hakuehtojasi vastaavat vuokra-asunnot. Seinäjoki tarjoaa vuokra-asuntoa etsiville runsaan kattauksen mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Löydä etsimäsi vuokra-asunto Seinäjoelta!

Vuokrattavat asunnot Seinäjoella

Seinäjoki on samannimisen joen varrella sijaitseva Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskus. Asukkaita Seinäjoella on noin 62 000. Seinäjoen vuokrattavat asunnot ovat suurimmalta osalta kerros- ja rivitaloasuntoja. Voimakkaasti kasvavasta kaupungista löytyy runsaasti myös uusia vuokra-asuntoja. Keskustan lisäksi vuokra-asuntoja on tarjolla runsaasti esimerkiksi Marttilan, Upan ja Pohjan kaupunginosissa keskustan kupeessa sekä hieman etäämpänä Hyllykallion ja Törnävän alueilla.

Seinäjoki, lakeuksien kasvava kaupunki

Seinäjoesta tuli kaupunki vuonna 1960. Sijainti rautateiden risteyksessä, hyvät liikenneyhteydet sekä Etelä-Pohjanmaan lakeuksien mahdollistama väljä ja mukava asuminen houkuttelevat asukkaita Seinäjoelle, joka on jo pitkään kasvanut nopealla vauhdilla.

Seinäjoen keskustassa on useita arkkitehti Alvar Aallon suunnittelemia rakennuksia, mm. Seinäjoen maamerkkinä toimiva Lakeuden Ristin kirkko. Keskustasta etelään, Seinäjoen varressa on Törnävän alue, jossa järjestetään joka kesä Suomen suurimpien ja perinteikkäimpien musiikkifestivaalien joukkoon kuuluva Provinssirock. Muutenkin Seinäjoella järjestetään paljon erilaisia tapahtumia, mm. Tangomarkkinat ja Vauhtiajot. Seinäjoki tunnetaan myös vireänä urheilukaupunkina, jonka joukkueet ovat niittäneet menestystä useissa eri urheilulajeissa.

Etsitkö vuokra-asuntoa alueelta Seinäjoki?

Valitse